Πασχάλης Τσαρούχας μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη: Δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα

Πασχάλης Τσαρούχας μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη: Δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση να προφυλακισθεί.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας υποστήριξε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο MEGA ότι υπάρχει ακόμα φόβος και είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως μέχρι στιγμής αναμένεται τον Σεπτέμβρη να κλείσουν άλλες δύο υποθέσεις, ωστόσο δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα.

«Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος.

O Άρης Λάσκος, Γένικός Γραμματέας του ΣΕΗ, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν είναι ευχάριστο δεύτερος συνάδελφός τους μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη να προφυλακίζεται με κακουργηματικές κατηγορίες περί βιασμών και επεσήμανε ότι η προφυλάκις του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν αναμενόμενη η εξαιτίας της βαρύτητας των υποθέσεων δεν άφηνε περιθώρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter