Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: «Το μυαλό μου πάει σε κάποιο φιλικό της πρόσωπο»

Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: «Το μυαλό μου πάει σε κάποιο φιλικό της πρόσωπο»

Να βρεθεί ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατο της 21χρονης Ελένης ζητάνε οι γονείς της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις αρχές θεωρείται θέμα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο αφού οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λίγο πριν μεταφέρει τη σορό της στο Διδυμότειχο απ΄όπου κατάγεται η οικογένεια προκειμένου να κηδευτεί η νεαρή κοπέλα.

«Τώρα προς το παρόν μαζεύουμε οτιδήποτε είναι από εδώ που αφορά αναμνήσεις, ακόμη και τα αποτσίγαρα… Ακόμη και τα τελευταία από τα μαλλιά της που ήταν στο νιπτήρα πήρα. Τώρα ήταν ο 4ος χρόνος. Θα έμενε εδώ ακόμη…θα τελείωνε σε περίπου ένα χρόνο …» είπε συγκλονισμένος καθώς θα έμπαινε στο διαμέρισμα της για να μαζέψει τα πράγματά της.

«Το κορίτσι ήταν υπόδειγμα κοριτσιού, τυπικό, κοινωνικό και μπορείτε να το διασταυρώσετε από πολλά πρόσωπα» είπε.

«Αυτό που το μυαλό μου πάει είναι ότι σίγουρα ήταν κάποιο φιλικό πρόσωπο γιατί δυστυχώς το κορίτσι μου στην αφέλειά του έπεσε θύμα αυτού του… να μην χαρακτηρίσω, ανθρώπου» πρόσθεσε.

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. 

Διαβάστε επίσηςΣυγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: «Ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη»

Η αινιγματική απάντηση που έδωσε φίλη της 21χρονης Ελένης λίγο πριν εντοπιστεί το πτώμα της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter