Πατέρας μικρής Άννυ: Την τεμάχισα γιατί αναγκάστηκα, δεν είμαι Χάνιμπαλ ούτε τρελός

Πατέρας μικρής Άννυ: Την τεμάχισα γιατί αναγκάστηκα, δεν είμαι Χάνιμπαλ ούτε τρελός

Mε την σοκαριστική απολογία του πατέρα της μικρής Άννυ, δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας και του τεμαχισμού του σώματος του 4χρονου κοριτσιού, αναβίωσε σήμερα -για ακόμα μια φορά- στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, το έγκλημα που πριν από περίπου τέσσερα χρόνια συγκλόνισε το πανελλήνιο ,

Στην απολογία του στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ο δράστης αρνήθηκε τις πράξεις του και επέμενε ότι το μοιραίο πρωινό βρήκε το παιδί νεκρό και υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει το 4χρονο κοριτσάκι.

Απέδωσε δε την κτηνώδη συμπεριφορά του στη συνέχεια σε… παρενέργειες που προκλήθηκαν από την χρήση των ναρκωτικών. Μάλιστα ο κατηγορούμενος άφησε να εννοηθεί ότι ο θάνατος μπορεί να προήλθε από ναρκωτικά που υπήρχαν στο σπίτι και τα οποία ενδεχομένως να πήρε κατά λάθος το παιδί .

“Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου” είπε επιμένοντας πως βρήκε την Άννυ πεθαμένη και έπαθε πανικό.

” Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά…Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια “ .

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί ανάμεσα στον κατηγορούμενο και σε δικαστές της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου:

Πρόεδρος: Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε .

Κατηγορούμενος : Δεν το έκανα κομματάκια – κομματάκια. Αναγκάστηκα.

Δικαστής : Τι θέλατε να κρύψετε ;

Κατηγορούμενος : Τίποτα… φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου .

Δικαστής : Γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα ;

Κατηγορούμενος : Ίσως σε κάνουν έτσι τα ναρκωτικά.

“Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός…” είπε και συνέχισε “Δεν ζητάω συγγνώμη από το Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου, ήξερε ότι την αγαπούσα… Μακάρι να με συγχωρέσει “.

Για τον δε συγκατηγορούμενο φίλο του, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση ενώ εμμέσως επέρριψε ευθύνες στην μητέρα της Άννυ η οποία του άφησε την επιμέλεια του παιδιού ενώ ήξερε πως ήταν χρήστης ναρκωτικών .

Για την αγάπη που είχε ο κατηγορούμενος και πρώην σύντροφος της στο παιδί τους μίλησε η μητέρα της μικρής Άννυ, η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη.

“Εκείνος είχε τη μικρή γιατί εγώ δούλευα το βράδυ και κοιμόμουν το πρωί. Η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή. Το αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν επικίνδυνος “ ανέφερε απολογούμενη.

Η γυναίκα η οποία βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι όταν επέστρεψε, ο πρώην σύντροφος της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter