Πατέρας προσπάθησε να περάσει χασίς στον φυλακισμένο γιο του και συνελήφθη

Πατέρας προσπάθησε να περάσει χασίς στον φυλακισμένο γιο του και συνελήφθη

Ραμμένες μέσα σε διάφορα είδη ρουχισμού που πήγαινε στον κρατούμενο γιο του, είχε επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ένας 61χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο πριν από το επισκεπτήριο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο… διπλανό κελί!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν λεπτομερή έλεγχο στα ρούχα που μετέφερε ο 61χρονος, ανακάλυψαν τις συσκευασίες με το χασίς συνολικού βάρους 84,6 γραμμαρίων που προορίζονταν για τον 28χρονο γιο του και τον συνέλαβαν. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.

Ένας 22χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 25 χρόνων συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Και στην κατοχή τους βρέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30,88 γραμμαρίων.Ακόμη, κατασχέθηκαν 330 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων είχε στην κατοχή του ένας 38χρονος που εντοπίστηκε στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση πριν τον παραπέμψει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: Seleo.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter