Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο πράγμα τώρα» – Τι είπε ο αδερφός του (Video)

Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο πράγμα τώρα» – Τι είπε ο αδερφός του (Video)

«Ξεκινάει μία καινούρια αρχή για όλη τη χώρα», δήλωσε ο αδελφός του, Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Κασσελάκης το πρωί της Δευτέρας, μετά τη νίκη του αδερφού του στην εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, ξεκινάει μία καινούρια αρχή για όλη τη χώρα».

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του δήλωσε «Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αρχίζει ο αγώνας. Νομίζω ότι γίνεται μία καινούρια σοβαρή αρχή με ελπίδα».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του για την εκλογή του γιου του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να τα εκτιμήσω αυτά τα πράγματα λόγω ηλικίας», «Η μητέρα του είναι μια χαρά» πρόσθεσε εμφανώς ευδιάθετος.

«Τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το πρώτο πράγμα τώρα»

Εν συνεχεία, σχολιάζοντας τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, είπε: «Έχουμε θέματα τακτικής, όλα θα πάνε καλά, Έχουμε κι εμείς τα εσωτερικά μας. Και τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το πρώτο πράγμα τώρα, πρέπει να τακτοποιηθούν όλα, να πάρουν όλα πορεία με αγάπη και ομόνοια…».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter