Πατέρας Ζακ: Αν υπήρχε λίγη ανθρωπιά το παιδί μου θα είχε γλιτώσει – Να μην δει άλλος γονιός τους εφιάλτες που βλέπω

Πατέρας Ζακ: Αν υπήρχε λίγη ανθρωπιά το παιδί μου θα είχε γλιτώσει – Να μην δει άλλος γονιός τους εφιάλτες που βλέπω

Ο Ευθύμης Κωστόπουλος, πατέρας του Ζακ, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ζήτησε απόδοση δικαιοσύνης για τον «βάρβαρο θάνατο» του παιδιού του.

«Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δεχόταν ένα βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter