«Πατερίτσα» Μητσοτάκη ο ΣΚΑΪ και στη Βούλα: Έπαιξαν πλάνα από τη φωτιά σε… fast forward για να φανεί ότι εξαπλώθηκε γρήγορα

«Πατερίτσα» Μητσοτάκη ο ΣΚΑΪ και στη Βούλα: Έπαιξαν πλάνα από τη φωτιά σε… fast forward για να φανεί ότι εξαπλώθηκε γρήγορα

Τον εαυτό του φροντίζει να ξεπερνά καθημερινά ο ΣΚΑΪ προκειμένου να στηρίξει απολύτως το κυβερνητικό αφήγημα, να «μακιγιάρει» και να κρύψει τις κυβερνητικές ευθύνες από οπουδήποτε και αν προκύπτουν. Τελευταίο «χτύπημα» για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου έρχεται με τη μεγάλη φωτιά στη Βούλα που, «συνέλαβε» κοιμώμενο τον κρατικό μηχανισμό αλλά τα κυβερνητικά χείλη σπεύδουν να την αποδώσουν στους… ισχυρούς ανέμους.

Σε αυτό το μήκος κύματος, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ προέβαλε βίντεο σε… fast forward(!) για να πείσει τους τηλεθεατές του πόσο γρήγορα επεκτάθηκε η φωτιά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, ακούγεται να λέει πως θα παρουσιάσουν: «Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η φωτιά»(!) και εν συνεχεία προβάλλεται βίντεο που περισσότερο μοιάζει με τρολιά παρά με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού που σέβεται τους τηλεθεατές του.

Και προκύπτει το εξής ερώτημα: ΕΣΡ υπάρχει;

Δείτε το βίντεο που δεν είναι τρολιά, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 6 Ιουνίου:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter