Πατήσια: Σκυλιά δάγκωσαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Πατήσια: Σκυλιά δάγκωσαν τη νεκρή ιδιοκτήτριά τους

Σοκ στον κοινό νου προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν μέσα σε διαμέρισμα στα Πατήσια αμέσως μετά τον θάνατο μίας 84χρονος γυναίκας από φυσικά αίτια.

Η 84χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου αλλά η συνέχεια είναι άκρως ανατριχιαστική.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο γιος της άτυχης γυναίκας όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Τότε, αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιό της και το πρόσωπό της γεμάτο αίματα από δαγκώματα των πέντε σκυλιών που φρόντιζε η ηλικιωμένη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έσπευσαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ από το θέαμα.

Πώς εξηγείται η συμπεριφορά των σκύλων

Τα σκυλιά σπεύδουν να βοηθήσουν το αφεντικό τους όταν νιώσουν ότι βρίσκεται σε οποιαδήποτε μορφή κινδύνου.

Η πρώτη αντίδραση, συνήθως, είναι να γλείψει το πρόσωπο του αφεντικού του, προσπαθώντας να τον ξυπνήσει και γρυλίζει σε μία προσπάθεια να ειδοποιήσει για βοήθεια.

Ωστόσο, σε περιπτώσεις θανάτου, οι αντιδράσεις ενός ζώου μπορεί να είναι απρόβλεπτες καθώς του προκαλεί πανικό η ασυνήθιστη κατάσταση του αφεντικού του και δεν αποκλείεται να εκδηλώσει επιθετικές τάσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter