Πατήρ, ιός και άγιος ο Θεός!

Πατήρ, ιός και άγιος ο Θεός!

Ο Θανάσης Πλεύρης είναι ειδικός επί των… πατάξεων. Πάταξε αν θυμάστε με μεγάλη επιτυχία την ανομία στα Εξάρχεια οργανώνοντας μια αιφνιδιαστική επίθεση κάμερας με το πρώτο φως της αυγής. Προσπάθησε να πατάξει την εβραιομασονική συνωμοσία του ΑΜΚΑ. Εδώ δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά η επιστημονική προσπάθεια μετράει. Πρότεινε τέλος τον τρόπο να πατάξουμε τη «λαθρομετανάστευση» σκοτώνοντας πού και πού ένα «λαθραίο» για να συνετιστούν οι υπόλοιποι. Σε αυτό εισακούστηκε, όπως αποδείχτηκε, από τις αρμόδιες αρχές, προς αγαλλίαση ακόμη και της κυρίας Σακελλαροπούλου. Λογικό λοιπόν ήταν έπειτα από τόσες πατάξεις να του εμπιστευτεί ο Μητσοτάκης την πάταξη του κορονοϊού.

Και τα καταφέρνει! Πρώτα πρώτα πάταξε τα αυστηρά και μη αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας και άνοιξε τον δρόμο για την είσοδο επενδυτών στα νοσοκομεία. Βέβαιος ότι μόλις δει ο ιός της ασθένειας τους πατέρες του κέρδους θα τραπεί σε φυγή. Πάταξε επίσης την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας – ας πεθάνουν μερικοί παραπάνω, αλλά να μην τρομάξουν τους τουρίστες. Πάταξε τέλος τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας και των θανάτων στη χώρα μας βελτιώνοντας έτσι την κατάταξή μας στην Ευρώπη. Ο προφανής σκοπός αυτής της τελευταίας πάταξης υπήρξε άκρως εθνικός, αφού ο καθένας καταλαβαίνει ότι η χώρα του Μητσοτάκη δεν μπορεί να είναι πρώτη σε θανάτους στην Ευρώπη.

Και όμως είναι. Παρά τις πατάξεις και τις αναδιατάξεις! Στην ημερήσια θνησιμότητα η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη με 1,13 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού (με μέσο όρο της ΕΕ 0,75). Στην αθροιστική θνησιμότητα από την αρχή της πανδημίας η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη με 2.895 θανάτους ανά εκατομμύριο, με δεύτερη την Ιταλία και τρίτο το Βέλγιο (μέσος όρος της ΕΕ 2.456). Στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα (αύξηση θανάτων σε σύγκριση με την προηγούμενη τετραετία 2016-2019) η Ελλάδα τον Απρίλιο του 2022 πρώτη στην Ευρώπη με ποσοστό 28,2% (μέσος όρος της ΕΕ 10,4%). Και όλες αυτές οι πρωτιές οφείλονται όχι μόνο στον Μητσοτάκη αλλά και στον Θανάση Πλεύρη. Η Eurostat μίλησε.

Εμείς όμως καλό είναι να μη μιλάμε. Διότι διακαής πόθος του Θανάση Πλεύρη εξ απαλών ονύχων και διαπαιδαγώγησης είναι να πατάξει όσους μιλούν. Δείγμα γραφής έδωσε με την πάταξη του Τσίπρα, τον οποίο κατήγγειλε ότι έσπασε την καραντίνα και πήγε στο προεδρικό αν και είχε αρνητικό PCR από την προηγούμενη μέρα. Εφόσον όμως υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το PCR, όπως και τα εμβόλια, είναι εβραιομασονικής έμπνευσης, η πάταξη παραμένει ενεργή. Κι έτσι μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι. Την ευθύνη της ζωής μας έχει ο επίσημος πατέρας των πατάξεων και ανεπίσημος του κορονοϊού. Πατήρ, ιός και άγιος ο Θεός!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter