Πατήσια: Κατέληξε ένας εκ των τραυματιών του μακελειού – Tρεις συνολικά οι νεκροί

Πατήσια: Κατέληξε ένας εκ των τραυματιών του μακελειού – Tρεις συνολικά οι νεκροί

Εχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας από τους 4 τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου που έλαβε χώρα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Στο αιματηρό επεισόδιο εμπλέκονταν συνολικά 7 άτομα, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Όλα ξεκίνησαν από ένοπλη συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων, αλβανικής καταγωγής, στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Τα άτομα που εμπλέκονται στο επεισόδιο είναι σεσημασμένα για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΣ, πρόκειται για ξεκαθάρισμα διαφορών που είχαν οι δύο ομάδες, καθώς όπως φαίνεται γνωρίζονταν και είχαν δώσει και ραντεβού στο σημείο.

Οι αντιμαχόμενες συμμορίες φέρονται να συναντήθηκαν σε κάποιο απο τα στέκια τους, ενώ πηγές κάνουν λόγο και για σύλληψη μιας γυναίκας που οδηγούσε το αυτοκίνητο που ήταν μέσα ο δράστης.

https://twitter.com/Axolotl_pragmat/status/1543336272802062337?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543336272802062337%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fgreece%2Fpatisia-katelikse-enas-apo-tous-traymaties-sesimasmenoi-oi-emplekomenoi

Παρουσία κόσμου

Οι δύο πλευρές άρχισαν την ανταλλαγή πυρών μέσα στη μέση του δρόμου παρουσία κόσμου. Το ένα άτομο σκότωσε τον οδηγό του άλλου οχήματος και τραυμάτισε έναν δεύτερο. Ο συνοδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Αυτός είναι και το άτομο που κατέληξε σήμερα το πρωί.

Στη συνέχεια ο δράστης παράτησε το αυτοκίνητό του και έκλεψε ένα άλλο, βγάζοντας τον ιδιοκτήτη του από μέσα και κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί μπήκε σε ένα μπαρ και έκανε ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα και έκαναν σήμα να σταματήσει. Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έβγαλε και όπλο. Πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς, έναν στην ωμοπλάτη και έναν στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και ο δράστης έπεσε νεκρός.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter