Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα – Ζήτησε από 40χρονη να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία

Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα – Ζήτησε από 40χρονη να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία
Φωτογραφία αρχείου

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα, από τα Κάτω Πατήσια, που προφυλακίστηκε μετά την καταγγελία ανήλικης για βιασμό.

Συγκεκριμένα μία 40χρονη η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ισχυρίστηκε πως δέχτηκε ανήθικες προτάσεις από τον ιερέα. Η 40χρονη είπε πως κατέφυγε στον ιερέα προκειμένου να του εξομολογηθεί τα προβλήματά της και όπως καταγγέλλει εκείνος της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία.
Η γυναίκα είπε ότι ο ιερέας της έλεγε ότι θα πρέπει να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να κάνει ό,τι της λέει εκείνος.

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα, πρέπει να με εμπιστεύεσαι», είπε η καταγγέλλουσα.

Η 40χρονη αναρωτιόταν αν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου και εκείνος τη διαβεβαίωνε πως υπάρχει αλλά αν ήθελε να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για τα όσα λένε μεταξύ τους.

Η ίδια όπως είπε φοβήθηκε να κάνει καταγγελία και αν και άλλαξε εξομολόγο στη συνέχεια του έδωσε ακόμη μια ευκαιρία και εκείνος της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία, πράγμα που η 40χρονη δεν έκανε.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter