Πατήσια: Σύλληψη 62χρονου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Πατήσια: Σύλληψη 62χρονου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σύλληψη 62χρονου την Παρασκευή στα Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος είναι παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ, σχηματίστηκε δικογραφία για για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη σύλληψή του να γίνεται την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύλληψη του 62χρονου έγινε κατόπιν καταγγελίας ενός 22χρονου σήμερα θύματός του. Στην συγκεκριμένη καταγγελία η 22χρονη κοπέλα υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα ο άγνωστος μέχρι εκείνη την ώρα αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ο δράστης φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά συνολικά πέντε ανήλικα κορίτσια, ενώ η έρευνα για το πλήρες εύρος της δράσης τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο σπίτι του, μάλιστα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, καθώς επίσης και 203 ψηφιακοί δίσκοι, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης USB και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter