Πάτωσε σε τηλεθέαση η συνέντευξη Μητσοτάκη – Της γύρισε την πλάτη το δυναμικό κοινό

Χαμηλή ήταν η ανταπόκριση του κοινού για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη, παρ’ ότι από νωρίς το πρωί της Τρίτης είχε διαρρεύσει ότι ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην ημερομηνία των εκλογών. Ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να αποφευχθεί το «βατερλό» στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία κινήθηκαν σε μονοψήφιο επίπεδο.

Η μαγνητοσκοπημένη παρουσία του πρωθυπουργού στους «Πρωταγωνιστές» δεν έπεισε τους τηλεθεατές και δη το δυναμικό κοινό (18-54 ετών) που προτίμησε τα reality show και τις σειρές μυθοπλασίας, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Prime Time ζώνη της 21ης Μαρτίου.

Οι «Πρωταγωνιστές» σημείωσαν κατά μέσο όρο 9,7% στο μερίδιο τηλεθέασης (9,4%) στο δυναμικό κοινό, παρά το γεγονός πως είχαν ισχυρότατο lead in από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που κατέγραψε 24,5%.

Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις, οι τηλεθεατές έδειξαν σαφή προτίμηση στο Survivor (17,9% – 18% στο δυναμικό κοινό), το Masterchef (11,5%, 16,6% στο δυναμικό κοινό), το Μαύρο Ρόδο (15,4%, 11,5% στο δυναμικό κοινό), τους Παγιδευμένους (12%, 11,7% στο δυναμικό κοινό) και το The 2Night Show (10,6%, 11,5% στο δυναμικό κοινό).

Προγράμματα που είχαν υψηλότερη τηλεθέαση από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη…