Πάτρα: 17χρονος πήγε να λύσει διαφορές με φίλο του και βρέθηκε με τρεις να τον χτυπάνε άγρια

Πάτρα: 17χρονος πήγε να λύσει διαφορές με φίλο του και βρέθηκε με τρεις να τον χτυπάνε άγρια

Δυσάρεστη κατάληξη είχε για 17χρονο Πατρινό το ραντεβού με συνομήλικο του προκειμένου σύμφωνα με πληροφορίες να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο νεαρός μετέβη στο σπίτι “φίλου” του προκειμένου να τα πούν, εκεί όμως τον περίμεναν ακόμα τρια άτομα. 

Άγριο ξύλο

Τα αίματα γρήγορα άναψαν χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο λόγος που θύτες και θύμα, διαπληκτίστηκαν, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι (16,16 και 15 ετών) και ένας 18χρονος να επιτεθούν στον 17χρονο, χτυπώντας τον με ιδιαίτερη αγριότητα και στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό.

Το θύμα μετέβη στο Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενος από τη μητέρα του, βρέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου και υπέβαλλε μήνυση κατά των δραστών για ξυλοδαρμό και ληστεία. Οι αρχές έχοντας τα στοιχεία των τεσσάρων, τους εντόπισαν στα σπίτια τους και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας (κακουργηματικού χαρακτήρα), για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη βία. 

Πηγή: tempo24

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter