Πάτρα: Από την πίσω πόρτα και με αποδοκιμασίες στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Η τελευταία φωτογραφία της Μαλένας

Πάτρα: Από την πίσω πόρτα και με αποδοκιμασίες στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Η τελευταία φωτογραφία της Μαλένας

Από την πίσω πόρτα και τρέχοντας μπήκε στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η οποία καταθέτει για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν από κάποιους εμπλεκόμενους συμπληρωματικές εξηγήσεις έως τα τέλη της εβδομάδας.

Κατά την είσοδό της ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου καταθέτει μετά και το τελικό πόρισμα που ήρθε στη δημοσιότητα χθες, Δευτέρα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο της Ίριδας, του μόλις 6 μηνών βρέφους το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 μέσα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Οι αστυνομικοί θα της θέσουν κρίσιμα ερωτήματα και για αυτό θεωρούν ότι από τη σημερινή κατάθεση ίσως να φτάσουν σε κρίσιμο σημείο.

Το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, μιλάει για ασφυκτικό θάνατο. Στο 3,5 ετών κοριτσάκι κάποιος έφραξε με το χέρι τη μύτη και το στόμα του και στο 6 μηνών βρέφος, όπου διαπιστώθηκαν κακώσεις στο στόμα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή, με ένα πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του γεμάτο αίματα.

Η τελευταία φωτογραφία της Μαλένας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγη ώρα πριν τη δολοφονία της Μαλένας είχε φωτογραφίσει τη μικρή ευδιάθετη να τρώει σουβλάκι. Μετά το θάνατο της μικρής τη δημοσίευσε λέγοντας πόσο πολύ τη θαύμαζε για την όρεξη που είχε.

Η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ανέσυρε την  ανάρτηση αυτή από τα social media, με την άτυχη Μαλένα, να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από την ζωή, από το χέρι του ανθρώπου που την δολοφόνησε δια ασφυξίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι, λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter