Πάτρα: Βολεϊμπολίστας κατηγορεί παράγοντες σωματείου για εκβιασμό

Πάτρα: Βολεϊμπολίστας κατηγορεί παράγοντες σωματείου για εκβιασμό

Aναστάτωση επικρατεί στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας από την υπόθεση παράνομου χρηματισμού δύο παραγόντων ιστορικού σωματείου βόλεϊ της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες το βράδυ, δύο άτομα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία φέρεται να τους είχαν δοθεί από 25χρονο αθλητή της ομάδας προκειμένου να του δώσουν την κάρτα ελευθέρας.

Ο βολεϊμπολίστας θέλησε να αποχωρήσει από την ομάδα ζήτησε να του παραδοθεί το αθλητικό δελτίο συμμετοχής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, κατ’ αρχήν καθυστερούσαν να του δώσουν το δελτίο, ενώ του υπόσχονταν πως θα του το δώσουν, με την προϋπόθεση να μην πάει σε αντίπαλη ομάδα.

Οταν τελικά ο αθλητής τους έπεισε να του δώσουν το δελτίο, συμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου του ζήτησαν 1.800 ευρώ.

Κατόπιν αυτών, ο νεαρός αθλητής κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και τα χρήματα προσημειώθηκαν. Ετσι, στο ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα στους παράγοντες, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.

Οι συλληφθέντες, από τη μεριά τους, αρνούνται τις καταγγελίες του αθλητή και υπέβαλλαν σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δύο παράγοντες κατηγορούνται για εκβίαση και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: Patrastimes.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter