Πάτρα: Δεν φαντάζεστε τι σκέφτηκαν για να «αρπάξουν» το παγκάρι (Video)

Ανυποψίαστοι Πατρινοί επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο το παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας προκειμένου να προσκυνήσουν και να ανάψουν κερί.

 Όταν όμως έριξαν κέρμα στο παγκάρι δεν άκουσαν το χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν τα νομίσματα όταν πέφτουν μέσα σε αυτό. Γεγονός που τους έκανε εντύπωση, έτσι με τον φακό του κινητού τηλεφώνου άρχισαν να κοιτούν προσεκτικά, όταν διαπίστωσαν τι είχαν κάνει οι άγνωστοι δράστες.

Είχαν τοποθετήσει μέσα στη σχισμή ένα μικρό αυτοσχέδιο σακουλάκι, με συνέπεια τα νομίσματα να καταλήγουν μέσα σε αυτό και όχι στο παγκάρι. Αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ναού.

Οι άγνωστοι δράστες προφανώς θα επέστρεφαν αργότερα προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί. Οι υπεύθυνοι της εκκλησίας ειδοποίησαν την αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να εντοπίσει την ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κλοπή με τον συγκεκριμένο τρόπο. 

Πηγή: patrastv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.