Πάτρα: «Δεν τα θέλω! Δώστε τα για υιοθεσία!» λέει η μάνα που παράτησε τα 3 κοριτσάκια

Πάτρα: «Δεν τα θέλω! Δώστε τα για υιοθεσία!» λέει η μάνα που παράτησε τα 3 κοριτσάκια

Συνεχίζει να μην θέλει τα ίδια της τα παιδιά και ζητά να δοθούν για υιοθεσία η γυναίκα που παράτησε τα τρία αγγελούδια στην Πάτρα.

Σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, παραδόθηκε η μητέρα των τριών παιδιών, που βρέθηκαν παρατημένα σε δρόμο της Πάτρας τη Δευτέρα. Και… επιμένει, να μη θέλει τα παιδιά της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τα δώσουν για υιοθεσία.

Μετά από επικοινωνία με τους αστυνομικούς, η γυναίκα η οποία είναι από την Αλβανία, ξεκίνησε από τον καταυλισμό του Ασπροπύργου όπου βρισκόταν – ακολουθώντας τον νέο σύντροφό της- και έφτασε το απόγευμα στην Πάτρα. Κρατείται από τους αστυνομικούς γιατί δεν έχει τα απαραίτητα έγραφα.

Θυμίζουμε ότι τα παιδάκια ηλικίας 4 ετών το μεγαλύτερο και λίγων μηνών το μικρότερο, βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σύμφωνα με το LiveNews, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι τα παράτησε μέσα στο χώρο του νοσοκομείο και εκείνα βγήκαν στο δρόμο, γιατί προφανώς δεν ήξεραν πού να πάνε… Οι πληροφορίες λένε πάντως, ότι η γυναίκα εξακολουθεί να μη θέλει να παιδιά της και να φωνάζει στους αστυνομικούς να τα δώσουν σε ίδρυμα ή για υιοθεσία αφού εκείνη… ζει έναν νέο έρωτα!

“Είμαι 35 χρόνια δικηγόρος. Δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση που να μην υπάρχει ίχνος μητρικού φίλτρου”, λέει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατωπόδης στο tempo24.gr και τον δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο, για την υπόθεση της εγκατάλειψης των τριών κοριτσιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από γνωστό του, ο οποίος του είπε για την περίπτωση αυτή στην Πάτρα και ότι γνώριζε τον πατέρα. Ο γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, κλήθηκε να βοηθήσει και αυτό έκανε. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα ενώ εξηγεί ότι η συνεργασία του με την ασφάλεια Πατρών ήταν άψογη.

“Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά”, σημειώνει ο κ. Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. “Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα”.

Επίσης, όπως είπε ο κ. Κατωπόδης, επικαλούμενος την πολυετή εμπειρία του, του έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός, ότι τόσες μέρες που είχε γίνει γνωστό το θέμα, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για να βρεθούν τα στοιχεία της οικογένειας των παιδιών. Θεωρώντας ευτύχημα το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε ο πατέρας από τον γνωστό του και έτσι, κινήθηκαν οι διαδικασίες πάντα σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πατρών.

Πηγή: www.tempo24.gr  http://patrastv.gr/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter