Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τον 43χρονο επίδοξο παιδοβιαστή – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τον 43χρονο επίδοξο παιδοβιαστή – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για το βίντεο με τον επίδοξο παιδοβιαστή, που μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα από τον δημοφιλή youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη και δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας και τη σύλληψη του 43χρονου από την Πάτρα.

Το βίντεο, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι δεν είχε την έγκριση της ΕΛΑΣ ενώ ερευνάται γιατί επέτρεψε η αστυνομία να βιντεοσκοπηθεί και να ανέβει στα social media.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο δείχνει πώς κατάφερε η αστυνομία να παγιδεύσουν έναν 43χρονο παιδοβιαστή.

 

 

Η παγίδα που του έστησε ο πατέρας 13χρονης μαθήτριας

Η ιστορία πίσω από το βίντεο είναι ότι ένας 43χρονος από την Πάτρα -πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού-, αρχίζει και στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ένα 13χρονο κορίτσι από την Αθηνά.

Η 13χρονη από την Αθήνα το λέει αμέσως στον πατέρας της -ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη- και έτσι στήνουν την επιχείρηση-παγίδα για να πιάσουν τον επίδοξο παιδοβιαστή στα πράσα.

Στη συνέχεια κλείνουν «ραντεβού» με τον 43χρονο σε ένα σπίτι στον Πειραιά όπου ο επίδοξος παιδοβιαστής φτάνει και χτυπάει το κουδούνι.

Πίσω από την πόρτα όμως ήταν ο γνωστός Youtuber και ένας φίλος του. Ο πατέρας της 13χρονης ήταν ήδη στην αστυνομία.

Ο 43χρονος  έπαθε σοκ και άρχισε να φωνάζει «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;» και «αφήστε με να φύγω».

Ο 43χρονος κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με πάνω από 20 ερωτικά βοηθήματα αλλά και γυναικεία εσώρουχα.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter