Λαθρεμπόριο καπνού

Πάτρα: Είχαν στοιβάξει 28.000 κούτες λαθραία τσιγάρα ανάμεσα σε παλέτες με γιαούρτια! (Photos)

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, που ξεπερνά τις 28.000 κούτες, εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε παλέτες με γιαούρτια.

Συγκεκριμένα, μόλις το φορτηγό έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας και πριν εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, οι άνδρες της Δίωξης ξεκίνησαν τον έλεγχο με τη βοήθεια μηχανήματος ακτίνων Χ. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρήκαν μέσα στο επικαθήμενο του φορτηγού 27 παλέτες που περιείχαν συνολικά 28.324 κούτες τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, για τα οποία ο 39χρονος οδηγός, σύμφωνα με το Λιμενικό, δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.

Ο οδηγός συνελήφθη και οι λιμενικοί ξεκίνησαν έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο που φορτώθηκε η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων, αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.