Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε χήρα με 5 παιδιά για 700 ευρώ

Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε χήρα με 5 παιδιά για 700 ευρώ

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο «φως» για την αναλγησία με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη μια μητέρα με 5 παιδιά, εκ των οποίων τα 4 ανήλικα, στην Πάτρα, καθώς για οφειλή 700 ευρώ έχει μείνει χωρίς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η υπόθεση αφορά γυναίκα που έχασε τον άνδρα της τον περασμένο Μάρτιο, και ο θάνατος του έφερε τα πάνω – κάτω στην οικογένεια, αφού σύνταξη για την χήρα δεν έχει ακόμη «βγει» με τα έξοδα να «τρέχουν».

Ειδικότερα, η οικογένεια όφειλε 700 ευρώ από τον Ιανουάριο, οπότε και λόγω των εξόδων νοσηλείας και στη συνέχεια κηδείας, δεν μπορούσε να πληρώσει τον λογαριασμό.

«Μου είπαν να δώσω 200 € για να κάνω δόσεις και να γίνει η επανασύνδεση, αλλά δεν έχω τα χρήματα. Περιμένω την σύνταξη του άνδρα μου…» ανέφερε η σύζυγος του εκλιπόντος.

«Υπάρχει ιδιωτική εταιρεία που στέλνει συνεχώς εξώδικα στον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους χρωστάνε» σημείωσε ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν κι έσπευσαν να βοηθήσουν, να πληρώσουν τα 200 € ώστε να γίνει ο διακανονισμός και να επανασυνδεθεί το ρεύμα.

Πηγή: pelop.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter