Πάτρα: Γονιδιακός έλεγχος για την 12χρονη Σωτηρία – Τι θα διερευνηθεί στο Ωνάσειο

Πάτρα: Γονιδιακός έλεγχος για την 12χρονη Σωτηρία – Τι θα διερευνηθεί στο Ωνάσειο

Δείγματα για γονιδιακό έλεγχο εστάλησαν στο Ωνάσειο, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 12χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Αγυιάς.  Στο καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα διερευνηθεί εάν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα και εάν προκύπτει κληρονομικό νόσημα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση δεν υπάρχουν εμφανείς κακώσεις εσωτερικά και εξωτερικά. Αναμένονται και οι υπόλοιπες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της 12χρονης Σωτηρίας Μουρελάτου έγινε σήμερα το μεσημέρι σε κλίμα οδύνης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης η μητέρα της μικρής όταν διαπίστωσε πως το παιδί είχε πρόβλημα και δεν ανέπνεε σωστά κάλεσε το ΕΚΑΒ, περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 12χρονης έλειπε στην Ζάκυνθο το μοιραίο βράδυ, για δουλειές. Η μικρή Σωτηρία μεταφέρθηκε γύρω στις 5 το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Μετά από μια ώρα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 6.20 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το κοριτσάκι ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν έφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της 12χρονης και άρχισαν προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή . Μάλιστα χρειάστηκε να την διασωληνώσουν επιτόπου και στην συνέχεια να την μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Πηγή: tempo24.news

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter