Πάτρα: Ιδιοκτήτης πέταξε στο δρόμο άνεργη μάνα με τρία παιδιά

Το σκληρό πρόσωπό του έδειξε αυτή την φορά ιδιοκτήτης διαμερίσματος πετώντας στο δρόμο μητέρα άνεργη με τρία παιδιά. Ούτε τα κλάματα της μητέρας ούτε τα φοβισμένα μάτια των 3 μικρών παιδιών συγκίνησαν τον ιδιοκτήτη.

Ακόμα και η προσπάθεια της κοινωνικής λειτουργού να πείσει τον ιδιοκτήτη να αναστείλει την απόφασή του για 1-2 μήνες ώστε να μπορέσουν να βρεθεί μια λύση ήταν ικανή να τον μεταπείσει.

Το βίαιο κλείσιμο της πόρτας δεν αφήνει περιθώρια για διαπραγματεύσεις/

Μάνα και παιδιά με όλο το νοικοκυριό της στο δρόμο…

Τα δάκρυα η απελπισία η απόγνωση και ο φόβος του μετά φτιάχνουν τα πρώτα κομμάτια του παζλ για το αύριο αυτής της οικογένειας.

Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει να στηρίξει την οικογένεια αυτή ας επικοινωνήσει στα τηλ. του «Φωτεινού Αστεριού» 2611122497 & 6981044800 ή στέλνοντας email tofoteinoasteri@gmail.com

Πηγή: Patrastimes

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.