Πάτρα: Μυστηριώδη τηλεφωνήματα σε εκπομπή «δείχνουν» τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Μυστηριώδη τηλεφωνήματα σε εκπομπή «δείχνουν» τον Μάνο Δασκαλάκη

Μία νέα σημαντική (σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές) παράμετρος έχει προκύψει σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Μία γυναίκα φαίνεται πως τηλεφωνούσε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά τον θάνατο και του τρίτου παιδιού κάνοντας λόγο για δολοφονία.

Η γυναίκα είχε αλλοιωμένη φωνή. Τα τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν την 15η και 25η του Μάρτη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του MEGA και τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο έχουν προκύψει πληροφορίες πως η γυναίκα ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο η ΕΛ.ΑΣ έχει την δυνατότητα επαλήθευσης του ήχου. Κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί δειγματολειπτικά. Δηλαδή παρά την αλλοίωση η αστυνομία λαμβάνοντας δείγμα του ήχου της φωνής της μητέρας μπορεί να ταυτοποιήσει αν το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από την ίδια.

Η μυστηριώδης γυναίκα επέρριψε την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του». «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο…

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν την Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως δε μπορούσε να μιλήσει για το σύνολο της υπόθεσης καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Αν ήταν πραγματικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά έχει ομολογήσει τα «εγκλήματα» πολύ πριν την σύλληψή της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter