Πάτρα: Νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση – Προσπάθησε να βιάσει κι άλλη κοπέλα

Πάτρα: Νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση  – Προσπάθησε να βιάσει κι άλλη κοπέλα

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το νοσηλευτή στην Πάτρα που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μιας 23χρονης της ώρα της εξέτασης.

Η γυναίκα που τον καταγγέλλει αποκάλυψε στο Live News ότι πριν ένα χρόνο στο ίδιο νοσοκομείο στην Πάτρα ο νοσηλευτής επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

 

«Προσπάθησε να τη φιλήσει»

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει», λέει η καταγγέλλουσα και συνεχίζει ότι σε ταραχή η γυναίκα προσπαθούσε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει τρέχοντας στους διαδρόμους.

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και «όχι» και «κάνετε λάθος’» και «δεν είμαι εγώ» και «εγώ δεν την ακούμπησα» και «εγώ εκείνο» και «εγώ το άλλο» και αλλά».

«Ρε πάλι τα ίδια;»

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο. Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και, όπως καταγγέλλεται, απηυδισμένοι αναφώνησαν:

« Ρε (…) πάλι τα ίδια; του λέγανε «πάλι τα ίδια κάνεις;». Που σημαίνει ο άνθρωπος έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ που».

«Εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

Η ίδια υποστηρίζει στο LIVE NEWS ότι δεν τον κατήγγειλε τότε στην Αστυνομία μόνο και μόνο επειδή είχε οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Τι ισχυρίζεται ο νοσηλευτής

Ο 50χρονος νοσηλευτής από την άλλη, όχι μόνο αρνείται την τωρινή καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης, αλλά αρνείται κατηγορηματικά πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

-Στο παρελθόν δεν σας είχε κατηγορήσει κάποιος;
-Όχι, όχι, όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά του νοσηλευτή άλλαξε άρδην μετά το διαζύγιό του με συνάδελφο του νοσοκομείου. Φέρεται να έγινε πιο επιθετικός και διαχυτικός, με τον ίδιο πάντως να αρνείται σθεναρά όλα όσα του προσάπτουν.

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εντάξει, εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά».

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του νοσηλευτή, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο για την καταγγελλόμενη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος της 23χρονης.

«Να μιλήσουν όλοι», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος λέει πως η καταγγελία είναι σοβαρή και συνεχίζει:  «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο τις προηγούμενες φορές, ξέρουμε ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά, δεν ξέρω όμως αν ήταν πειθαρχικά ή ποινικά διερευνήσιμο. Υπάρχει μια σοβαρή καταγγελία και αν ευσταθεί και αποδειχτεί, αυτά τα τέρατα πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους. Καλώ τους συναδέλφους να μιλήσουν τώρα, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας τέτοια τέρατα».

«Είμαστε χιλιάδες στο σύστημα υγείας, κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια, δεν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Να μιλήσουν όλοι και να σαπίσει στη φυλακή», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter