Πάτρα: Νέα στοιχεία από το ιστορικό αναζητήσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου – Αρνείται να δώσει τους κωδικούς της

Πάτρα: Νέα στοιχεία από το ιστορικό αναζητήσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου – Αρνείται να δώσει τους κωδικούς της

Όπως έδειξε η έρευνα των Αρχών, στις 17 Ιανουαρίου του 2022, την στιγμή που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στον μαγνητικό τομογράφο, ο γιατρός ανέφερε την ουσία «χλωράλη» η μητέρα της όμως φαίνεται πως αναζητούσε «αναισθητικά φάρμακα» μεταξύ των οποίων και η «κεταμίνη».

Στις 26 Ιανουαρίου, μόλις τρεις ημέρες πριν εκπνεύσει η Τζωρτζίνα, στην συσκευή της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπήρχε σχετική διαφήμιση. Η διαφήμιση αφορούσε συγκεκριμένα την θανατηφόρα ουσία που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού, την κεταμίνη.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του MEGA, στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει ο χρήστης έχει αναζητήσει επακριβώς τη συγκεκριμένη λέξη. Ωστόσο δεν υπάρχουν αναζητήσεις της ουσίας στο ιστορικό των συσκευών της κατηγορούμενης.

Προβληματισμούς εγείρει το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το email της στις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να δώσει στις Αρχές τους κωδικούς της ώστε να διευκολυνθεί η έρευνά στο mail και τις αναζητήσεις της.

Οι αρμόδιες αρχές ωστόσο δύνανται να έχουν πρόσβαση ακόμα και χωρίς κωδικούς. Κάτι τέτοιο όμως θα είναι περισσότερο χρονοβόρο.

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ζητηθεί από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της μητέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter