Πάτρα: Παιδί εντοπίστηκε να κοιμάται έξω από θέατρο – Τι καταγγέλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάτρα: Παιδί εντοπίστηκε να κοιμάται έξω από θέατρο – Τι καταγγέλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανήλικος εντοπίστηκε να κοιμάται έξω από ένα θέατρο στην πόλη της Πάτρας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μετά τον εντοπισμό του,  μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν ζεστά ρούχα, φαγητό και ένα κρεβάτι. 

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται «ο «Φ… έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!»

Βάσει όσων κατήγγειλε η οργάνωση, «βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση», για την υπόθεση του ανήλικου.

Αναλυτικά η ανάρτηση 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ 

Στις 5:30 τα ξημερώματα απο την Πατρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδι μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση. 

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter