Πάτρα: Πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού σε άσυλο ανιάτων

Πάτρα: Πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού σε άσυλο ανιάτων

Πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στο Άσυλο Ανιάτων Πάτρας μετά από προγραμματισμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο τρίτος εντός του Ιανουαρίου 2022, ενώ φαίνεται οι εργαζόμενοι να βρέθηκαν αρνητικοί.

Οι περιθαλπόμενοι που είναι θετικοί, είναι όλοι εμβολιασμένοι και είτε παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα, είτε είναι ασυμπτωματικοί.

Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ιδρύματος, οι νοσούντες έχουν απομονωθεί στον τρίτο και τέταρτο ορόφους του Ιδρύματος. Το προσωπικό του ιδρύματος παραμένει σε επαγρύπνηση και ελέγχει τακτικά την κατάστασή τους, ώστε εάν υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή της υγείας τους να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ το Σάββατο και την Κυριακή διακομίσθησαν στα νοσοκομεία συνολικά 10 τρόφιμοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, και παραμένουν για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 10 περιθαλπόμενους που νοσηλεύονται, οι πέντε δεν έχουν εμβολιαστεί μετά από άρνηση δική τους ή των οικογενειών τους.

Σε κατ οίκον καραντίνα βρίσκονται και δεκατέσσερις εργαζόμενοι, οι οποίοι είτε νοσούν οι ίδιοι από covid, είτε κάποιο μέλος του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Πηγή: Thebest.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter