Πάτρα: Πλήθος στο Δικαστικό Μέγαρο για να συμπαρασταθεί στον Κώστα Πελετίδη (Video)

Πάτρα: Πλήθος στο Δικαστικό Μέγαρο για να συμπαρασταθεί στον Κώστα Πελετίδη (Video)

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για να δηλώσει την συμπαράσταση του στον Κώστα Πελετίδη που δικαζόταν ύστερα από την μήνυση που του έχει ασκήσει ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Ο Κώστας Πελετίδης έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο συνοδευόμενος από δεκάδες πολίτες, κατά τις 9:10, ξεκινώντας από την Δημαρχικό Μέγαρο της Μαιζώνος, σε μία διαδρομή που εξελίχτηκε σε πορεία.

Μαζί του, πέρα από τον κόσμο, ήταν ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στα ΜΜΕ, Ανδρέας Αντωνόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και η δημοτική σύμβουλος, Βίβιαν Σαμούρη.

Στον Δικαστικό Μέγαρο τον περίμεναν δεκάδες πολίτες, εκπρόσωποι φορέων, το ΠΑΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις που πήγαν να του συμπαρασταθούν στην δίκη αυτή που του έχει ασκήσει η Χρυσή Αυγή -με τις οδηγίες της κυβέρνησης και της κρατικής εξουσίας- επειδή μαζί με το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, δεν την διευκόλυναν σε αυτά που ζητούσε (προεκλογική συγκέντρωση και την λίστα με τα παιδιά των μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς).

Ο Κώστας Πελετίδης έδειχνε να είναι ευδιάθετος, μπαίνοντας στο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου, με τον κόσμο να του σφίγγει το χέρι και να του δείχνει την συμπαράσταση του, ενώ έξω από αυτό, οι πολίτες είχαν βάλει αγωνιστικά τραγούδια και είχαν ήδη απλώσει τα πανό τους με τα ανάλογα συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δεκάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί, όχι μόνο των τοπικών ΜΜΕ, αλλά και των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, δείγμα του πανελλήνιου ενδιαφέροντος που έχει το όλο θέμα.

Να αναφέρουμε ότι ο κόσμος έξω από το Δικαστικό Μέγαρο συνεχώς αυξάνεται (πορεία φοιτητών ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου για να φτάσει στην Γούναρη), ενώ ο δρόμος της Γούναρη έχει κλείσει από το ύψος της Μαιζώνος έως και την Κορίνθου.

Πηγή: www.patrasevents.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter