Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Καλείται ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Καλείται ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Κλήση για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου ώστε να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας, έστειλαν οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακισμένη ήδη προφυλακιστεί με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, καλείται να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Συγκεκριμένα, οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών είναι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Διαβίβασαν λοιπόν, παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πλέον οι αρμόδιοι αξιωματικοί, αναμένεται άμεσα -πιθανότατα και εντός της εβδομάδας- να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος της δικογραφίας εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αιτία θανάτου των παιδιών ήταν η ασφυξία, περιλαμβάνονται και περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter