Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς νέους

Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς νέους

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Πάτρας μετά από τον άδικο χαμό του 20χρονου Γιάννη και του 21χρονου Γιώργου σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Τα δύο νεαρά παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης (22/2), όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στη συμβολή με την Αρέθα.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, είναι σοκαριστικό και δείχνει το ποιος ευθύνεται για την τραγική κατάληξη.

Όπως διακρίνεται καθαρά στο πιο πάνω βίντεο, η μηχανή με τα δύο παιδιά έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κινούμενη στο ρεύμα προς Πάτρα ωστόσο περνά το φανάρι απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Τη στιγμή αυτή, το μαύρο αυτοκίνητο στρίβει παράνομα και η μοτοσυκλέτα καρφώνεται πάνω του, με αποτέλεσμα οι νεαροί να «σβήσουν» ακαριαία.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τα θύματα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών από την Πάτρα

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στους δύο νέους, που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στην Πάτρα, σήμερα (24/2) το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το tempo24news, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει στις 2:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, ενώ η κηδεία του 21χρονου Γιώργου θα γίνει στις 3:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter