Πάτρα: Στην Ασφάλεια ο 35χρονος που τον ανάγκασαν να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά

Πάτρα: Στην Ασφάλεια ο 35χρονος που τον ανάγκασαν να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά

Στην Ασφάλεια Πατρών μετέβη ο 35χρονος που τον ανάγκασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να πει τα Κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Πάτρα: Ανάγκασαν 35χρονο να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά (Σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με το Pelop.gr, ο άνδρας που δεν έχει υποβάλλει μέχρι στιγμής μήνυση σε βάρος των δραστών, εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια για να καταθέσει.

Τι είχε συμβεί

Αδιανόητο είναι το περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε επιχείρηση στην Πάτρα όπου ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών υποχρεώθηκε να πει τα κάλαντα γονατιστός ενώ του έβαλαν φωτιά στα ρούχα…

Οι εικόνες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» είναι γροθιά στο στομάχι. Όπως αναφέρει, ο 35χρονος Ρομά, που αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα για να κερδίσει μερικά χρήματα.

Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, αρχίζουν να τον περιγελούν και του πρότειναν να πει τα κάλαντα γονατιστός. Ένας εξ αυτών του πετάει εύφλεκτο υλικό και του βάζει φωτιά…

Ένας άλλος, βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο στις φλόγες. Ο 35χρονος αρχίζει να ουρλιάζει.

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού, το τρομακτικό bullying αυτού του ανθρώπου ανέβηκε στα social media ως «ιστορία» στο προφίλ ενός από τους δράστες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter