Πάτρα: Τα μόνιτορ και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας στο μικροσκόπιο των αρχών – Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Πάτρα: Τα μόνιτορ και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας στο μικροσκόπιο των αρχών – Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την νοσηλεία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα από τα μόνιτορ που ήταν συνδεδεμένο το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ, το διάστημα κατά το οποίο νοσηλεύτηκε η εννιάχρονη Τζωρτζίνα, κατέγραφε κανονικούς καρδιακούς σφυγμούς και αναπνοές, όταν αυτή βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της μητέρας της. Ωστόσο, η εικόνα αυτή φαίνεται πως μεταβαλλόταν όταν η μητέρα της ήταν παρούσα στο δωμάτιο νοσηλείας της, καθώς το παιδί παρουσίαζε βραδυκαρδία και πτώση σφυγμών.

Αυτή η παράξενη αλλαγή στην εικόνα της υγείας της εννιάχρονης ήταν και ο λόγος που οι γιατροί ζήτησαν από την 33χρονη μητέρα να βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια της κόρης της, αφού δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν. Μάλιστα, υπάρχουν υποψίες από την ΕΛΑΣ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επιχειρήσει και άλλες φορές να δηλητηριάσει την μικρή Τζωρτζίνα με κάποια ουσία, όπως την κεταμίνη.

Την ίδια στιγμή, η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας πιθανότητα να οδηγήσει τις αρχές σε νέα συμπεράσματα για το πώς η κεταμίνη βρέθηκε στα χέρια της 33χρονης.

Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Λεπτομέρειες για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα από την εξέτασή που διενήργησε έδωσε στη δημοσιότητα ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαντίρης μίλησε στο Mega αρχικά για την ιατροδικαστική έκθεση του κοριτσιού της οικογένειας από την Πάτρα που έφυγε πρώτο από τη ζωή, στην οποία αναγράφεται ότι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση, Έπειτα μεσολάβησε ο κ. Τσαντίρης για μία δεύτερη έρευνα.

Ο ιατροδικαστής τώρα αποκλείει το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας, σημειώνοντας ότι «τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, ο οποίος δεν είχε εξεταστεί ολοκληρωμένα». Σημείωσε μάλιστα ότι ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή.

Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε παράλληλα υπογράμμισε ότι είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο, που οφείλεται σε άλλα αίτια και μάλιστα είχε προτείνει να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Μήνυση από τον νονό

Πάντως στην περίπτωση της Μαλένας, εξελίξεις αναμένονται και σε δικαστικό επίπεδο, καθώς μήνυση αναμένεται να καταθέσει στη διάρκεια της ημέρας ο νονός του παιδιού, με αφορμή την υπόθεση. Ο ίδιος φέρεται να δέχεται απειλητικά μηνύματα, τόσο από χρήστες του Διαδικτύου, όσο και από το φιλικό του περιβάλλον. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νονού της Μαλένας, Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, τα σχόλια άρχισαν από τότε που κυκλοφόρησαν σενάρια περί ερωτικής σχέσης της 33χρονης Ρούλας και του νονού, γεγονός που ο εντολέας του το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Κρεμμύδας αναμένεται σήμερα το πρωί να υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων, ώστε να σταματήσουν οι φήμες ότι ο νονός της Μαλένας εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα «φωτογραφήθηκε» από δύο συγκεκριμένα άτομα ότι είναι αυτός που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία έχει προφυλακιστεί. Ύστερα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχει γίνει ένας σάλος στα social media, πλέον τον εμπλέκουν άμεσα ως υπαίτιο και συνεργό σε εγκληματικές ενέργειες, έχουν μπλέξει την οικογένειά του, δέχεται απειλητικά μηνύματα και χλευαστικά σχόλια από το περιβάλλον του και όλο αυτό έχει γίνει τοξικό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων. Αύριο το πρωί θα υποβάλλουμε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων και στη συνέχεια θα ζητηθεί κάποια προστασία» δήλωσε σχετικά ο κ. Κρεμμύδας.

Δασκαλάκης: Η Ρούλα είχε πληρώσει άνθρωπο να μου κάνει κακό

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης έχει στραφεί ξεκάθαρα εναντίον της συζύγου. Μιλώντας την περασμένη Παρασκευή στην Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει «μπράβο» για να τον χτυπήσει, ενώ μίλησε και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και για την διαδρομή της κεταμίνης.

«Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, η εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας όταν έγινε. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη. Οι δικοί μου με παρότρυναν να το ξανασκεφτώ, αλλά ήταν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου».

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις. Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με το θάνατο της γιαγιάς της και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και ήταν σε μία κατάθλιψη. Όταν οι συγκρούσεις ήταν έντονες, έβλεπα μία Ρούλα η οποία κοίταζε να κρατήσει την οικογένειά της με κάθε τρόπο. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε. Απ’ την οικογένειά μου ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε για δείγματα που να μας είχε δείξει ως προς τα παιδιά».

«Οι γονείς μου πενθούν, γι’ αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;» κατέληξε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για τα όσα του καταλογίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», δήλωσε ο πατέρας των κοριτσιών. Αρνήθηκε τα πάντα για παράλληλη σχέση και αποκάλυψε ότι έμαθε πως η γυναίκα του πλήρωσε άνθρωπο για να του κάνει κακό.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήμασταν μια χαρά πριν το χαμό της Μαλένας, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να την ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ήμουν μπροστά όταν έφυγε η Μαλένα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου λέει “το παιδί”. Έφτασα όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο και είδα τους γιατρούς να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ότι μπορούσε, αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Είναι μία σκηνή και αυτή και της Ίριδας που δε θα μπορέσει ποτέ να βγει από το μυαλό μου. Την μήνυση την κάναμε τότε γιατί πήραμε μία απόφαση που μιλούσε για ηπατική ανεπάρκεια και μας είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο. Εάν μου είχαν βγάλει σαν πόρισμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας προς το παιδί, θα είχα προφυλάξει την Τζωρτζίνα, δε θα υπήρχε άλλο παιδί τότε και θα είχαν τελειώσει όλα από εκεί».

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter