Πάτρα: Ξεκινούν οι καταθέσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών – Η ανάρτηση της μητέρας για υπόθεση παιδοκτονίας

Πάτρα: Ξεκινούν οι καταθέσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών – Η ανάρτηση της μητέρας για υπόθεση παιδοκτονίας

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα οι καταθέσεις μαρτύρων γιατρών και νοσηλευτών που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ίσως ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Πελοπόννησος επαναφέρει στο προσκήνιο ένα συμβάν που είχε συμβεί το φθινόπωρο του 2020 και για το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών, είχε πάρει δημόσια θέση με ένα σχόλιό της.

Τότε, η δικαιοσύνη είχε αποφασίσει να τιμωρήσει μια γυναίκα για παιδοκτονία όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Έτσι στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Η νεαρή κοπέλα είχε τότε απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως είπε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της δεν είναι στη ζωή.

Τότε, η μητέρα των τριών παιδιών με ένα αιχμηρό της σχόλιο είχε παρέμβει μέσω των social media για να σχολιάζει τα τεκταινόμενα με τη γυναίκα που θεωρητικά είχε αφήσει το παιδί της στην πλαζ να πεθάνει.

Όταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της «πρότεινε» μέσω του facebook να… αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Προέβλεπε δε, ότι αυτή η κυρία θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα» με καφεδάκια, ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter