Πατρίς – θρησκεία – οικογένεια στην Ελλάδα 2.0

Πατρίς – θρησκεία – οικογένεια στην Ελλάδα 2.0

Την ανάγκη να βρεθεί ενώπιον του Υψίστου ένιωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης και έσπευσε να προσκυνήσει την εικόνα «Άξιον Εστί» στη μητρόπολη Αθηνών. Αναντίρρητα είναι μια απολύτως σεβαστή ιδιωτική στιγμή η οποία όμως πήρε διαστάσεις και δημοσιότητα. Αν δεν κουβάλησε ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης τις κάμερες (δεν το νομίζουμε, είναι άνθρωπος που δεν θα κυνηγούσε τη δημοσιότητα), τότε σίγουρα φρόντισε να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χειρίζεται ο ίδιος.

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου προφανώς και ήθελε να δώσει ένα μήνυμα πίστης στο χριστεπώνυμο πλήρωμα. Τι να ζήτησε από την Παναγία ο υπουργός; Κάποιο θαύμα για την ανάπτυξη ή για τις εκλογές;

Ο υπουργός Ανάπτυξης έχει επανειλημμένως δείξει τη μεγάλη πίστη του στην επικοινωνία και στην αξιοποίηση ακόμη και της αρνητικής διαφήμισης. Προ 24ώρου μάλιστα φρόντισε να κοινοποιήσει τη φωτογράφιση που έκανε με τη σύζυγό του για λογαριασμό ενός διαδικτυακού περιοδικού. Για να μην έχει κάποιος αμφιβολίες, η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε: «Όταν τρέχει ένας για τις εκλογές, τρέχει όλη η οικογένεια!» Με όλες τις παραδοσιακές μεθόδους προσέλκυσης ψηφοφόρων (πατρίς – θρησκεία – οικογένεια).

Σχόλια για την εικόνα της γονυκλισίας ακούστηκαν πολλά. Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο Twitter: «Και του είναι πολύ δύσκολο όπως γνωρίζουν όλοι, να λυγίσει τη μέση ο Γεωργιάδης. Ασυνήθιστο φαινόμενο»

Ο καθηγητής Αναστάσης Περράκης έγραψε στο Facebook: «Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος σου μένουν ένας παπάς παχύς, μια εικόνα ντυμένη στα χρυσά, και ένας τηλεπωλητής νανογιλέκων.

Τους βαφτίζεις, Σεβασμιότατο, Παράδοση, και Υπουργό και φτιάχνεις την Ελλάδα 2.0 – έτοιμη για τον αιώνα της τεχνητής νοημοσύνης και τον εποικισμό του Άρη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter