Πατριωτισμός αλά καρτ

Πατριωτισμός αλά καρτ

Εχει ξανατύχει στην ελληνική ιστορία η κυβερνώσα Δεξιά να πουλά πατριωτισμό και να μοιράζει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ορισμένοι άλλοι ομογάλακτοί του έκαναν κάτι απλό: όταν το «Ορούτς Ρέις» βόλταρε για δώδεκα ώρες στα ελληνικά χωρικά ύδατα απολάμβαναν τον καφέ τους. Οταν όχημα της τουρκικής σ τ ρα το χωροφυλακής τράβαγε μέσα από ελληνικό έδαφος τον φράχτη, το χάζευαν στην τηλεόραση. Οταν η τουρκική ακταιωρός εμβόλιζε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη πατριωτισμού. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των συμπεριφορών; Αποφεύγουν να τα βάλουν με την Τουρκία και τον Ερντογάν!

Του ζητούν να καταθέσει

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να υπολογίζει ότι στην προκαταρκτική επιτροπή θα καθαρίσουν άλλοι γι’ αυτόν προκειμένου να μην κληθεί να καταθέσει, όμως οι βουλευτές της ΝΔ έχουν ήδη εκτεθεί. Το φρόντισε ο Νίκος Παππάς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας στην προκαταρκτική «απέσπασε» δήλωση από όλους σχεδόν τους βουλευτές της ΝΔ που ήταν στη συνεδρίαση ότι δέχονται να κληθούν οι δικηγόροι των Μιωνή – Φιλιππάκη για να μιλήσουν για τη συνάντηση του 2012 που έγινε παρουσία του τότε προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά και για τον συμβιβασμό του 2013 που έγινε με παραίνεση του τότε πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά. Μάλιστα απ’ ό,τι μαθαίνει ο Doctor, στη συνεδρίαση της ολομέλειας που θα συζητήσει την επέκταση του κατηγορητηρίου κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου η κλήση Σαμαρά θα είναι στη φαρέτρα όλου του ΣΥΡΙΖΑ. Να το πούμε αλλιώς: ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να υπερασπιστεί τον Αντ. Σαμαρά. Ως πότε άραγε θα δέχεται πυρά και θα σιωπά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter