Πάτσηδες και Παπαθανάσηδες…

Πάτσηδες και Παπαθανάσηδες…

Θυμάστε τι έγινε με τον Παύλο Πολάκη όταν έγινε γνωστό ότι είχε πάρει δάνειο ύψους 100.000 ευρώ, του οποίου η εξυπηρέτηση «έτρεχε» κανονικά; Θυμάμαι τον Υποφάντη του ΣΚΑΪ να πηγαίνει στην τράπεζα να πληκτρολογεί στο ΑΤΜ ανάληψη 100.000 ευρώ και καπάκι να ρωτά «τυχαίους» περαστικούς που να λένε πόσο κακό έκανε στη χώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο, στις τράπεζες και σε όλους τους δανειολήπτες.

Θυμάμαι και τα υπόλοιπα κανάλια να «σηκώνουν» το θέμα και για «κερασάκι» τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας που ζητούσε, τότε, εξηγήσεις.

Της ίδιας Νέας Δημοκρατίας που έχει δανεικά και αγύριστα 400 εκατ. ευρώ.

*** Τι έγινε με τον Παπαθανάση την ώρα μάλιστα που δανειολήπτες χάνουν τα σπίτια τους για μερικές χιλιάδες ευρώ; «Κούρεμα» με την… ψιλή. Σε ποια ΜΜΕ φιλοξενήθηκε η είδηση του πρωτοφανούς τραπεζικού «κουρέματος»; Και τελικά αυτά τα ΜΜΕ που έκρυψαν την υπόθεση, όπως έκαναν με τον Πάτση, τον Χειμμάρα, τη Νικολάου, κ.α., είναι δημοσιογραφικά Μέσα ή είναι κομματικά όργανα;
Ρητορική είναι η ερώτηση…

*** Το «κούρεμα» αυτό ισχύει για όλους ή είναι μόνο για τα στελέχη της ΝΔ, ενδεχομένως τους ψηφοφόρους του κόμματος ή όσους το επίθετό τους ξεκινάει από «Παπά…»; Καλό θα ήταν να ξέρουμε. Εγώ μια πιστωτική κάρτα έχω «φουσκωμένη» στη Eurobank.

*** Τα ίδια δεν έγιναν και με τον Κήρυκα Χανίων;

*** Ένας νεαρός επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη υπέβαλλε κάποιες ερωτήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δυστύχημα, κάποια ή κάποιες εκ των οποίων θα μετέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην απίθανη συνέντευξη που του παραχώρησε στη εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Τελικά, ρώτησε αυτό που ήθελε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Ποταμιού, τα περισσότερα στελέχη του οποίου κατέληξαν στη ΝΔ και ο επιβάτης, δικαίως, το κατήγγειλε σε άλλη εκπομπή, στο ίδιο όμως κανάλι.
Και εμείς που νομίζαμε ότι η συνέντευξη ήταν όπως θα έπρεπε να είναι οι συνεντεύξεις προς τον πρωθυπουργό μετά από ένα τέτοιο δυστύχημα. Πέσαμε έξω τελικά…

*** Το καλύτερο είναι ότι ο άνθρωπος αυτό κατήγγειλε τη μονταζιέρα στους υπεύθυνους της εκπομπής και του είπαν εν ολίγοις, μετά την απομάκρυνση ουδέ λάθος αναγνωρίζεται. «Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι», του απάντησαν και στο ΕΣΡ και φυσικά στην ΕΣΗΕΑ άλλαξαν πλευρό…

*** Πάντως, είναι να απορεί κανείς. Δεν είχαν ξανακουστεί τέτοια για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ή μήπως όχι;

*** Παραιτήθηκε, διάβασα, η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, με επιστολή – κόλαφος κατά της Νίκης Κεραμέως, στην οποία μιλά για σοβαρά θέματα κακοδιοίκησης του Ιδρύματος. Όχι, ούτε αυτή την είδηση θα διαβάσετε στα γνωστά sites.

*** Επίσης, τα άτομα με αναπηρία βρέθηκαν εκτός Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ αφού με τον νέο νόμο εξαιρούνται από τη νέα σύνθεση του Οργανισμού. Τρεις μέρες τώρα δεν έχει απαντήσει ο λαλίστατος κατά τα άλλα, Θάνος Πλεύρης. Τα ίδια sites, εννοείται πως δεν έπαιξαν την είδηση. Θα βάλουν, όμως πολύ γρήγορα την απάντηση του υπουργού.
Εδώ είμαστε.

*** Ειδική σύμβουλος του Λευτέρη Αυγενάκη στο υφυπουργείο Αθλητισμού είναι η σύζυγός του. Γιατί αν δεν εμπιστεύεται το στεφάνι του για την – άμισθη – θέση αυτή, που είναι μια θέση εμπιστοσύνης, ποιον θα εμπιστευτεί;
Αλλά έχει σημασία, θα μπορεί να την παίρνει και στα ταξίδια του, όπως έκανε και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Κωνσταντίνος Λούλης, με τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα είχε διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος;

*** Σκοτώθηκε σε τροχαίο, στο Λαγονήσι, ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα – «κλειδιά» για την υπόθεση στα Τέμπη. Το γεγονός ότι πολλοί έβαλαν πολλά με το μυαλό τους, δείχνει τι γνώμη επικρατεί για την κυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη, τους Θεσμούς και τις Ανεξάρτητες Αρχές της χώρας.

*** Το ΠΑΣΟΚ κατατάσσει και επίσημα πλέον τον Ανδρέα Λοβέρδο στο σύστημα Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι δεν κάνει βήμα πίσω από το σχόλιο της περασμένης εβδομάδας περί κοινών αγωνιών με τον Γιάννη Οικονόμου και Άκη Σκέρτσο. Τα «εμένα κανείς δεν μπορεί να με ακουμπήσει» μάλλον δεν τρόμαξαν πολύ εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη.
Μισό, πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και έρχομαι…

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter