Παύλος Μαρινάκης: Επιστροφή σε παλιές «συνταγές» για να διαψεύσει τις αποκαλύψεις για τα μηνύματα της Μαρέβας

Παύλος Μαρινάκης: Επιστροφή σε παλιές «συνταγές» για να διαψεύσει τις αποκαλύψεις για τα μηνύματα της Μαρέβας

Για άλλη μια φορά προσπαθεί να περάσει στην… αντεπίθεση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ισχυριζόμενος ότι «ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας», κατηγορώντας την εφημερίδα “Εστία” ότι «δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την “Εστία”, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επίσκεψη του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της επίσκεψής τους την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του επιχειρηματία, παραιτήθηκαν. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η επίσκεψη των δυο τέως υπουργών έγινε με εντολή του πρωθυπουργού καθώς και ότι το SMS το έδειξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην «ομήγυρη».

Διαβάστε επίσης – Π. Μαρινάκης: Σε πανικό για τη συνάντηση δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Π. Μαρινάκης επικαλείται την «επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη» για τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» υποστηρίζοντας ότι «είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας».

Και συνεχίζει:

«Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών».

Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αναφέρεται στο Documento που γράφει αναλυτικά για τις επικοινωνίες που υπήρξαν. Κάτι θα ξέρουν και δεν τολμούν να μας διαψεύσουν!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, στην κορύφωση της κρίσης της κυβέρνηση με τα μέσα ενημέρωσης της Alter Ego, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία είναι φίλη του Βαγγ. Μαρινάκη πολλά χρόνια, επιχείρησε να παίξει αποφασιστικό ρόλο για να τελειώσει η αντιπαράθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού διέπραξε το ατόπημα να καλέσει τον πρώην φίλο της, τον οποίο μάλιστα θέλησε να επιπλήξει για όσα έγραφε το «Βήμα» και γιατί «δεν είχε την ευαισθησία να ενημερώσει για το τι θα κάνει». Η συζήτηση με τον επιχειρηματία φαίνεται ότι δεν είχε τίποτε στο κλίμα της παλιάς καλής φιλίας και έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter