Παύλος Πολάκης για την άρση ασυλίας του: «Καθαρά εκδικητική πολιτική δίωξη»

Παύλος Πολάκης για την άρση ασυλίας του: «Καθαρά εκδικητική πολιτική δίωξη»

Σε 23 δικαστήρια έχει παραπεμφθεί ο Παύλος Πολάκης. Εξ αυτών έχει αθωωθεί στα 20, όπως είπε την Τετάρτη στη Βουλή. Ενώ αναμένεται η απόφαση για τα υπόλοιπα τρία. Ο κύριος Πολάκης από το έδρανο της Βουλής αναφέρθηκε στην δίωξή του ως αποτέλεσμα μιας «καθαρά εκδικητικής πολιτικής».

Μίλησε μάλιστα για την μήνυση εναντίον του εκ μέρους της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινής Αραμπατζή, μετά από ανάρτηση στην οποία είχε προχωρήσει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον Μάρτιο του 2019, τότε που σύμφωνα με τον ίδιο «είχε καβαλήσει ο Μητσοτάκης το άρμα των Μακεδονομάχων για να πάρει κάνα ψηφαλάκι». Ο κύριος Πολάκης είχε αποκαλύψει πως σε κανάλι με την επωνυμία «Σεραϊκά ΜΜΕ» είχαν χορηγηθεί 71,400 ευρώ από το 2008. Ενώ σχολίασε πως «το 85% της λίστας Πέτσα είναι η λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Συνέκρινε μάλιστα την δίωξη του με εκείνη του Κώστα Βαξεβάνη λέγοντας: «Είναι σαν μια μικρογραφία αυτού που έγινε με τον Βαξεβάνη, που αποκάλυψε τα πάντα για την Novartis και τον πάτε κατηγορούμενο», γεγονός που μαρτυρά πως στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος «έχει κυριαρχήσει σαν γραμμή αυτή η δράκα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter