Παύλος Χαικάλης για Ηλία Μίχο: Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ (video)

Παύλος Χαικάλης για Ηλία Μίχο: Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ (video)

Το… αρσενικό παλαιάς κοπής συνεχίζει την προσωπική του διολίσθηση προκαλώντας σοκ με τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, μέσω του καναλιού του στο Youtube, και προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Χαϊκάλη για τα μαρτύρια που τράβηξε το 12χρονο κορίτσι «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

Μάλιστα, συνέχισε το παραλήρημα του λέγοντας «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά“».

Όπως, ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του δημιούργησαν αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη «Ρε Παύλο, ρε Παύλο… Γνωριζόμαστε χρόνια. Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες “δεν το πιάνω το θέμα αυτό”. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter