Πέδρο Μαρτίνς: «Άλλο ματς η Τότεναμ και άλλο παιχνίδι αυτό με την Αρσεναλ»

Πέδρο Μαρτίνς: «Άλλο ματς η Τότεναμ και άλλο παιχνίδι αυτό με την Αρσεναλ»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (20/2) την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς η ομάδα του Πειραιά έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων»: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είδα τον αγωνιστικό χώρο, είναι καταπληκτικός. Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να έχουμε τέτοιο γήπεδο. Θα βοηθήσει τις ομάδες, είναι από τα καλύτερα τερέν στην Ευρώπη. Θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ματς από δύο μεγάλες ομάδες», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατασκοπεία του στο ματς Άρσεναλ-Νιούκαστλ: «Είναι άριστη ομάδα, με πινελιές από το νέο προπονητή. Έχει ήδη φανεί η βελτίωση με τον Αρτέτα σε μια ούτως η άλλως δυνατή ομάδα. Είναι ίσως πιο δυνατή στην έδρα της αλλά και γενικότερα. Διαχειρίζεται άριστα το παιχνίδι. Και παρά τη διακοπή των 15 ημερών στην Αγγλία, έδειξε μεγάλη βελτίωση στην επιστροφή στη δράση».

Για το αν υπάρχουν κοινά στοιχεία με την Τότεναμ: «Η Τότεναμ με την Άρσεναλ είναι εντελώς διαφορετικές, με άλλα χαρακτηριστικά. Η Τότεναμ στηρίζεται στην εμπειρία και στη δύναμη, ενώ η Άρσεναλ είναι πιο νέα ομάδα και πιο τεχνική. Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να παίξουμε απέναντι σε μια άριστη ομάδα. Είναι εφικτό για εμάς, με όλη την ειλικρίνεια το λέω. Κανείς δεν μπορεί να παίξει εδώ μέσα εύκολα τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία 12 παιχνίδια μόνο μία ήττα έχουμε κι αυτή από μια ομάδα που θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, την Μπάγερν. Αν έχουμε θάρρος και κουράγιο και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε μια τεράστια ομάδα όπως η Άρσεναλ».

Για τον αν έχει καταλήξει στην 11αδα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την ενδεκάδα. Όλοι οι παίκτες που είναι στη λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ εκτός του Σουντανί είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα».

Για τη διαχείριση των αγώνων με Αρσεναλ και ΠΑΟΚ: «Τη διοργάνωση την παίρνουμε πολύ στα σοβαρά γι΄αυτό σκεφτόμαστε το ματς με την Άρσεναλ. Δεν ασχολούμαστε ακόμη με τον ΠΑΟΚ, αν το κάνουμε θα σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επειδή όμως αυτό δεν ισχύει, είμαστε αφοσιωμένοι στο ματς με την Άρσεναλ και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Έχουμε τρία ματς μπροστά μας και τώρα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο πρώτο ματς με την Αρσεναλ».

Για τα κενά Ποντένσε και Σουντανί: «Πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουμε λύσεις μέσα από την ομάδα. Όταν η ομάδα τους χρειάζεται υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν με δουλειά και προσαρμογή».

Οι δηλώσεις Τσιμίκα

Από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μίλησε και για την ανάδειξή του ως ένας από τους κορυφαίους νέους παίκτες του Champions League: «Μου δίνει το έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ματς».

Για το αν ξέρει κάτι για ενδιαφέρον της Άρσεναλ: «Δεν γνωρίζω κάτι. Σε τέτοιο επίπεδο πάντα αντιμετωπίζεις μεγάλους παίκτες. Εγώ έχω πάντα στόχο να είμαι συγκεντρωμένος, να ακολουθώ το πλάνο του προπονητή και πάντοτε να βοηθάω για τη νίκη που είναι ο στόχος της ομάδας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter