Πέδρο Μαρτίνς: «Δείχνουμε ένα υπέροχο πρόσωπο»

Πέδρο Μαρτίνς: «Δείχνουμε ένα υπέροχο πρόσωπο»

«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές! Εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις, δεν είναι οριστικές, συνεπώς εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του καθώς ξέρει ότι η ομάδα του πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ακόμη δύο μεγάλους στόχους μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν. Το αήττητο ως το φινάλε των πλέι οφ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πανευτυχής βέβαια ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ακόμη, μετά τη νίκη τίτλου επί τη ΑΕΚ στο ΟΑΗΑ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το υπέροχο πρόσωπο που δείχνει αυτή η ομάδα στα πλέι οφ και όλη τη χρονιά. Δεν θέλουμε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να τελειώσουμε και τη σεζόν αήττητοι.

Με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη δεν είχαμε κάνει καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δώσει τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε είναι λογικό να έχουμε μία κόπωση. Ιδίως κόντρα στην ΑΕΚ που είναι πολύ καλός αντίπαλος και σε κάνει να κουραστείς, οπότε λογικά έπεσε κάπως η απόδοσή μας στο β’. Θα έλεγα ότι με την ΑΕΚ κάναμε το καλύτερό μας α’ ημίχρονο και το χειρότερο β’.

Πραγματικά είναι συλλογική δουλειά μας, η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο σε έναν. Είναι συνολικά μια πολύ καλή χρονιά, έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, κάναμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε καλή παρουσία σε όλα τα επίπεδα, άρα δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Η μόνη εξαίρεση είναι ο Φορτούνης, ο οποίος έλειπε πολύ καιρό και έχει γυρίσει σε εξαιρετική κατάσταση. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Φορτούνης, ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και ανυπομονούμε να τον δούμε να συνεχίσει να το κάνει».

Ο Ελ Αραμπί

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί δήλωσε: «Πανηγύρισα έξαλλα το γκολ, γιατί ήταν ένα βήμα να έρθουμε πολύ πιο κοντά στη νίκη και στον τίτλο. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα, δείξαμε με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ότι είμαστε καλύτεροι και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το ρεκόρ που πάει να «σπάσει» και να γίνει ο πρώτος ξένος παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένας επιθετικός έχει σκοπό να βάζει γκολ και να βοηθάει την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να βοηθάω κυρίως την ομάδα μου να παίρνει αποτελέσματα, αλλά όταν σπας κάποια ρεκόρ είναι κάτι θετικό. Οσα γκολ και να βάζω σε ένα παιχνίδι, θα έχω ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για να βάζω περισσότερα».

Τέλος, για τις ομάδες που τον θέλουν είπε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτά, αυτό που θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Εχουμε πολλή δουλειά εδώ, είμαι ευτυχισμένος και θα ήθελα να συνεχίσω».

Ο Καμαρά

Από την πλευρά του ο Μαντί Καμαρά τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν μας ενδιαφέρει με ποια ομάδα παίζουμε. Για εμάς είναι το ίδιο. Ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε, είτε έχουμε τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό»

Για τον Ολυμπιακό: «Θα ευγνωμονώ πάντα τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στο Champions League που ήταν το όνειρό μου, να κατακτήσω πρωτάθλημα και να πετύχω όσα ονειρευόμουν. Θα τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα για να ανταποδώσω τα όσα μου έχει προσφέρει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter