Πέδρο Μαρτίνς: Έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο

Πέδρο Μαρτίνς: Έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν επεσήμανε αυτό που είδαν και οι τηλεθεατές. Ότι η ομάδα του έπρεπε να ήταν πιο επιθετική στο παιχνίδι της, γιατί ήταν αρκετά καλή στο τακτικό μέρος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα από τη Μπάγερν στο Μόναχο σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League:

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως τακτικά ήμασταν καλοί. Πράγματι ο Σα ήταν καταπληκτικός απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Επιθετικά νομίζω πως έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει τους διαδρόμους. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αν και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιότητα του αντιπάλου. Πιστεύω κι εγώ ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Πραγματικά επιθετικά πιστεύω ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που μας έκλεισε πολύ και γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτή η ομάδα είχε νέο προπονητή και τα επίπεδα συγκέντρωσης τους ήταν πολύ υψηλά. Σήμερα η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε. Όσον αφορά στην τακτική και την κατοχή, προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πολύ για να τις έχουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ήμασταν αξιοπρεπείς και είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα κι αν χάσαμε είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε με αξιοπρέπεια»

Ζοσέ Σα: «Θα παλέψουμε»

Από την πλευρά του ο κορυφαίος «ερυθρόλευκος» στο ματς, ο Ζοσέ Σα τόνισε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι περιμένοντας κάτι καλύτερο, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας το επέτρεψε. Παίξαμε απέναντι σε μεγάλη ομάδα και με πολλή ποιότητα και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Δεν μου είπαν κάτι οι παίκτες της Μπάγερν. Περιμένω να τελειώσουν τα παιχνίδια. Είναι πιθανό και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Μπουχαλάκης: «Κοιτάμε τη συνέχεια»

Την ανωτερότητα της Μπάγερν παραδέχτηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν καταφέραμε να τους απειλήσουμε, δεχτήκαμε κάποια γκολ σε κακά διαστήματα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Κρατάμε κάποια καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε την συνέχεια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter