Πέδρο Μαρτίνς: «Εχουμε έτοιμη μεταγραφική λίστα στον Ολυμπιακό»

Πέδρο Μαρτίνς: «Εχουμε έτοιμη μεταγραφική λίστα στον Ολυμπιακό»

«Έχουμε προετοιμάσει μια λίστα με πολλά ονόματα από παίκτες που πιστεύουμε πως έχουν την ποιότητα να παίξουν στον Ολυμπιακό. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα που δεν υφίστανται. Αυτή η λίστα είναι στα χέρια της διοίκησης. Έχει γίνει μια προεργασία, αλλά δεν είναι αλήθεια όλα όσα ακούγονται».

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για όλους και για όλα και για πρώτη φορά έθεσε θέμα «έτοιμης μεταγραφικής λίστας» ανάβοντας έτσι φωτιές στους ρεπόρτερ και τους φίλους της ομάδας!

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος με πολλή δουλειά και κίνητρα. Συνέβησαν καλά πράγματα και όχι καλά. Έμαθα πολλά σαν προπονητής σε αυτό το χρόνο» δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Το Ρέντη έγινε το σπίτι μου, περνώ εδώ την περισσότερη ώρα της ημέρας με πολλή δουλειά και είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν και ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Υπήρχε το πρώτο διάστημα της προσαρμογής, έπρεπε να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά τώρα γνωριζόμαστε καλύτερα από ποτέ. Είμαστε πολύ καλά από αυτή την άποψη. Όποιος συνεχίσει στην ομάδα τον περιμένει πάρα πολλή δουλειά, γιατί όποιος δουλεύει εξελίσσεται. Υπάρχουν παίκτες που έχουν πολλά περισσότερα να δείξουν, όπως και η ομάδα».

Για το πώς νιώθει έναν χρόνο στην Ελλάδα είπε: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρώτη επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά. Χαίρομαι πολύ εδώ, νιώθω σαν Έλληνας. Έχω προσαρμοστεί, καταλαβαίνω πολλά ελληνικά ήδη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για την πιθανότητα πώλησης παικτών: «Ένα από τα πολύ θετικά πράγματα είναι η βελτίωση των παικτών, με αποτέλεσμα πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι να ασχολούνται μαζί τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της προόδου τους. Σε κανέναν προπονητή δεν αρέσει να χάνει καλούς ποδοσφαιριστές του. Μπορεί πολλοί παράγοντες να οδηγήσουν σε πώληση, όπως ο οικονομικός. Όμως και να’ χει πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Θέλουμε να προοδεύουν οι παίκτες μας, αλλά και να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα».

Για το τελευταίο φετινό ματς (την Κυριακή μ την Ξάνθη) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απάντησε: «Είμαστε περήφανοι για τα όμορφα παιχνίδια που δώσαμε στην έδρα μας φέτος. Θέλουμε να επαναλάβουμε ένα τόσο ωραίο παιχνίδι στο τελευταίο ματς στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’».

Για το παιχνίδι που ξεχωρίζει από όσα έδωσε η ομάδα του φέτος: «Είναι το παιχνίδι με την Μίλαν που έχει μείνει στη μνήμη όλων μας σαν το καλύτερο της χρονιάς. Έχουμε κάνει κι άλλα καλά ματς, αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που μας έδωσε και την πρόκριση, γι’ αυτό το θυμόμαστε περισσότερο».

Για το κίνητρο των παικτών του: «Το κίνητρο δεν το δίνεις στην ομάδα σου από τη μια μέρα στην άλλη. Καθημερινά πρέπει να δίνεις κίνητρο, το δουλεύεις για καιρό και έχει περάσει στη νοοτροπία της ομάδας. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Επίσης, όταν κάποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να έχει κίνητρο. Παίζει σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους στόχους και απαιτητικούς φιλάθλους. Όλοι οι παίκτες μας το αισθάνονται αυτό. Τέλος, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουν απομείνει τρία ματς και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα τρία. Να δείξουμε την ποιότητά μας και να σκοράρουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter