Πέδρο Μαρτίνς: «Για την πρώτη ομάδα προορίζεται ο Φαντιγκά»

Πέδρο Μαρτίνς: «Για την πρώτη ομάδα προορίζεται ο Φαντιγκά»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται μεθαύριο Κυριακή (16/1) στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι αλλά και τις μεταγραφές της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Για τους παίκτες που χρειαζόταν χρόνος αποκατάστασης δεν έχουμε κάτι καλό. Οι ποδοσφαιριστές που νόσησαν χρειάστηκαν λίγο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να επανέλθουν. Ο Μπουχαλάκης χρειάζεται χρόνο, είναι ο μόνος που δεν είναι διαθέσιμος. Όσοι είχαν κορονοϊό το έχουν ξεπεράσει. Έχουν επανέλθει στις προπονήσεις. Χρειαζόμασταν αυτές τις μέρες για να επανέλθουν πολλοί παίκτες στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας και είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ικανούς, έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, που τον έχουν βοηθήσει να βελτιωθεί. Εντός έδρας έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ακριβώς τις να περιμένουμε από τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Για τον Φατινγκά:

«Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι αυτοί που αναζητούμε. Πρόκειται για μια περίπτωση αντίστοιχη του Αγκιμπού Καμαρά. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι νέος με ταλέντο. Είναι χρήσιμος για την ομάδα μας, παραμένει να τον δούμε και από κοντά. Έχει έρθει για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα θα προπονηθεί με την πρώτη ομάδα. Θα τον δούμε από κοντά. Υπάρχουν λόγοι όπως το καταπληκτικό πρότζεκτ της πρώτης ομάδας και η έλλειψη παιχνιδιών του, που θα τον οδηγήσουν με την πρώτη ομάδα. Θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Β’ ομάδα με στόχο να αξιοποιηθεί καλύτερα και να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter