Πέδρο Μαρτίνς: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό, είμαι δεμένος με την ομάδα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό, είμαι δεμένος με την ομάδα»

Μετά τον Ολυμπιακό που διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποχωρήσει για την Αλ Νασρ, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων των «ερυθρολεύκων», σε video στο Instagram, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι «δεμένος» με την ομάδα.
Για τον Ολυμπιακό είπε: «Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη δεύτερη χώρα μου”.

Για τη σχέση του με τον σύλλογο: «Τα πράγματα εξελίσονται στη ζωή μας, δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα, τα πράγματα έγιναν πιο έντοντα και πιο δυνατά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό».

Για τους οπαδούς: «Για να το πούμε με μία λέξη, επειδή έχουμε πολλές ερωτήσεις να απαντήσουμε, αυτή είναι το πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι».

Για το γκολ της ομάδας που θυμάται εντονότερα: «Το γκολ του Εμβιλά στη Λαμία. Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για τις πιο σημαντικές νίκες του στον Ολυμπιακό: «Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες που έχω γιορτάσει περισσότερο. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ».

Όσο για το τι λείπει από τη Super League είπε: «Οι καλές ομάδες κάνουν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να δοθεί βάρος από τις ακαδημίες. Όσο πιο ποιοτικοί παίκτες, τόσο πιο ποιοτικές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι αυτό”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter