Πέδρο Μαρτίνς: «Θα κάνουμε και κόντρα στη Σίτι το παιχνίδι μας»

Πέδρο Μαρτίνς: «Θα κάνουμε και κόντρα στη Σίτι το παιχνίδι μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι (3/11, 22.00) στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το παιχνίδι του χωρίς φόβο και εξήγησε γιατί ο Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής…

Για το αν είναι αισιόδοξος είπε: «Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Νομίζουμε ότι απέναντι στη Γουλβς είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση και ελπίζω να το συνεχίσουμε αυτό και αύριο κόντρα στη Σίτι».

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τους παίκτες σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε πολλές ευκαιρίες και πολλά κόρνερ και φάουλ. Κάναμε όμως και κάποια λάθη που τα πληρώσαμε και αυτά πρέπει να αποφύγουμε τώρα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί κόντρα στη Σίτι».

Για το αν ο Μπουχαλάκης είναι έτοιμος να αγωνιστεί και για ποιο λόγο έμεινε εκτός ο Φορτούνης: «Για τον Μπουχαλάκη θα δούμε, θα εκτιμηθεί ακόμα. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες για τον Μπουχαλάκη. Μετά το τέλος της προπόνησης θα πάρουμε την απόφαση για το αν θα είναι στη διάθεση μας. Πριν από την προπόνηση της Κυριακής ο Φορτούνης μάς ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί και έτσι πήρα την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής».

Για τον Μαντί Καμαρά: «Η ταυτότητα μας δεν θα αλλάξει. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και το παιχνίδι είναι δύσκολο. Θέλουμε πνευματική δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Όσο για τον Μαντί μας έχει δείξει ότι είναι διαθέσιμος και έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι γι’ αυτό και είναι κοντά μας».

«Ηρθαμε για βαθμό ή βαθμούς»

Ο Μαντί Καμαρά εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε:

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Τις πρώτες δύο ημέρες είχα μία κούραση όμως μετά ένιωσα καλά προπονήθηκα στο σπίτι και τώρα αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο πιο μακριά γίνεται και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε»

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να το πετύχει κάτι καλό στο αυριανό παιχνίδι: «Έχουμε έρθει εδώ για να σκεφτούμε το αυριανό παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι. Έχουμε έρθει για να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό κόντρα στη Σίτι. Μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Δεν έχει σημασία τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter