Πέδρο Μαρτίνς: «Τα έχει δώσει όλα ο Ολυμπιακός»

Πέδρο Μαρτίνς: «Τα έχει δώσει όλα ο Ολυμπιακός»

Σε πελάγη ευτυχίας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, μετά τον τελικό του Κυπέλλου δήλωσε:

«Τελειώνει σήμερα μία πολύ παράξενη και δύσκολη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνει με αυτόν τον τρόπο και κατακτήσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε τον Ιούλιο και μαζί με τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικό αυτό που έχουμε πετύχει. Τα έχει δώσει όλα ο Ολυμπιακός. Πολλές φορές δεν παίζει καλά, αλλά πάντοτε δίνει την ψυχή του. Αξίζει σε αυτή την ομάδα το τρόπαιο. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον κ. Σάββα, στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στον Τοροσίδη που ήταν το τελευταίο του ματς. Θα συνεχίσει από άλλο πόστο, όμως, ήταν το τελευταίο του ματς. Είναι ένα σύμβολο για τον Ολυμπιακό ο Βασίλης.

Για τον Μπρούνο θα δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσω σε ρόλο δεξιού μπακ. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναλύσουμε σε σχέση με τη συνέχεια της ομάδας. Ο Μπρούνο είναι νέο παιδί και τα δίνει όλα. Όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ο Μπρούνο έχει ανταποκριθεί μια χαρά όταν κλήθηκε να παίξει».

Από την άλλη πλευρά, απογοητευμένος ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ήταν λιγομίλητος και δεν ήθελε να πει πολλά για την ήττα: «Γνωρίζαμε τη δυσκολία του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, είχαμε δουλέψει αρκετά, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί για να έχουμε την κατοχή της μπάλας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter