Πέδρο Μαρτίνς: «Τίποτα δεν κρίθηκε με την πρόκριση»

Πέδρο Μαρτίνς: «Τίποτα δεν κρίθηκε με την πρόκριση»

Προσγειωμένος όπως πάντα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είπε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει παρά την χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Ομόνοιας.

«Το γεγονός ότι κερδίσαμε είναι πολύ θετικό, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Είναι ένα σκορ που μας επιτρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε ότι είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε βελτιώσεις, αλλά η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Ο καλύτερος παίκτης της Ομόνοιας ήταν ο τερματοφύλακας, που έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις».

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ακόμα: «Η ομάδα μου παρότι δεν είναι στο 100% έδειξε χαρακτήρα. Είναι αλήθεια πως στην επανάληψη είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό και περισσότερη επιθετικότητα. Θα έπρεπε να το δούμε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά μας ικανοποιεί ότι δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Είμαστε σταθεροί, η ομάδα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά θα προτιμούσαμε να έχουμε παρουσιαστεί το ίδιο καλοί από το πρώτο ημίχρονο».

Περήφανος για τη νίκη του Ολυμπιακού δήλωσε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που τόνισε πως έχει μείνει ακόμα ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον εαυτό μου που μπήκα και βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 2-0, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα και πρέπει να πάμε στον επαναληπτικό να καθαρίσουμε την πρόκριση».

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που άνοιξε το σκορ με πέναλτι είπε: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για το 2-0. Είναι μια καθαρή νίκη, χωρίς να δεχθούμε γκολ. Κατάφερα να σκοράρω και είμαι χαρούμενος. Αν και δεν παίξαμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Είναι σημαντικό το ματς που κερδίσαμε. Στο β’ ημίχρονο η είσοδος των Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί βοήθησε. Είχαμε τον έλεγχο. Δείξαμε χαρακτήρα, αν και δεν είχαμε πολύ καλή απόδοση. Στο β’ ημίχρονο κάναμε φάσεις περισσότερες, σκοράραμε και κερδίσαμε. Είναι δύσκολη η χρονιά. Δεν κάναμε προετοιμασία. Δεν κάναμε φιλικά παιχνίδια. Έχουμε νέους παίκτες και θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε και να μάθουμε τους νέους παίκτες και εκείνοι εμάς. Εάν έτσι σήμερα κερδίσαμε 2-0 χωρίς να παίξουμε καλά, αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο Ζοσέ Σα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Δούλεψα πολύ για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι ήθελα να είναι η αποθεραπεία μου. Είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Τι δήλωσαν οι Κύπριοι

Παραπονούμενος για τον μη καταλογισμό φάουλ πριν από το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

«Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ», τόνισε ο Σκανδιναβός και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και καλύτερος από μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε αυτό το 2-0 και σκόραρε στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 0-0, αλλά δεν έγινε. Τώρα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο και θα πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι επιθετικά στον επαναληπτικό».

Ο μέσος της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του. «Νομίζω είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τι περιμέναμε. Ξέραμε τι θέλαμε και ήμασταν καλοί στο γήπεδο. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον αντίπαλο. Ήρθε το δεύτερο γκολ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα είχαμε ένα τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό. Δεν είναι σκορ το οποίο μας έχει ήδη αποκλείσει, είναι δύσκολο όμως σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Δεν είναι εύκολο όμως δεν θα πούμε ότι δεν θα το παλέψουμε. Θα το δούμε ξεχωριστά. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ποτέ δεν ξέρεις. Για να περάσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να γίνει υπέρβαση. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, θα δουλέψουμε και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι για να κυνηγήσουμε ότι μπορούμε».

Τέλος ο Τζόρντι Γκόμεθ δήλωσε: «Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το 1-0 δεν ήταν κακό σκορ, αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε απογοητευμένοι και για το πρώτο γκολ που ήταν από πέναλτι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας και πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter