Πέγκυ Σταθακοπούλου: Θα είμαι δίπλα στην κόρη μου για ό,τι αποφασίσει (Video)

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Θα είμαι δίπλα στην κόρη μου για ό,τι αποφασίσει (Video)

Μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, βρέθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, στην εκπομπή «Ελένη» και μοιράστηκαν την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μητέρα και κόρη.

Η Χριστίνα, φέτος, προετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για να μπει στην Ιατρική, ενώ παράλληλα είναι και αθλήτρια του στίβου, μίλησε με θαυμασμό για την μητέρα της και για τη δουλειά της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, φανερά συγκινημένη και περήφανη για την κόρη της δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό της ό,τι κι αν εκείνη επιλέξει να κάνει στη ζωή της.

«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της, και τώρα συγκινούμαι», είπε η Χριστίνα.

«Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν από νωρίς τα παιδιά μας με τι θέλουν να ασχοληθούν. Εγώ σπούδασα Νομική και κατέληξα να είμαι ηθοποιός. Ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός. Θα είμαι δίπλα στη Χριστίνα για ό,τι αποφασίσει, αλλά μπορώ να έχω τις ανησυχίες μου. Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα» ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter